Wij tonen waar andere over schrijven

BANGKOK THAILAND - BANGKOK in Pictures
BANGKOK Foto's
Bangkok Overzicht
Bangkok Faces
Bangkok Eten
Bangkok Kultuur
Bangkok Transport
WAT TE DOEN ?
Top Attrakties
Musea
Top restaurants
Shopping
Night leven
INFORMATIE
koning
Geschiedenis
Hotels
Airport
Maps
HOME
NUTTIGE SITES
 

BANGKOK - zie wat andere zeggen

Veel info over Thailand
Leuke links over Bangkok
Java console. Heel interessant voor in Bangkok je weg te vinden
 

Bangkok Attractions and Sightseeing ThailandBangkok is faces, markets, and traffic - Bangkok is een warboel van indrukken. Maar wat vooral opvalt is het volle. Het drukke verkeer de drukte in de winkelstraten, de drukte overal.

Wat dan opvalt is de smile, de vriendelijkheid en het belangrijkste het hyperbeleefde. Niets is zo belangrijk in deze maatschappij dan wat de andere denken.

Bangkok is ook de grootsheid van alles de grote malls, de grote markten. Niets is zo belangrijk dan de Koning, overal zijn er foto's van de koning.

Het Boeddisme speelt een grote rol en tevens het bijgeloof. Overla ziet men monniken, geesteshuisjes en tempels.

Het transport is uitermate belangrijk in deze grootstad, vandaar de ongelofelijke snelle impact van de skytrain, de MRT en de nieuwe grandioze luchthaven.

Eten. De thaise bevolking eet constant. 5 tot 7 maal per dag wordt er iets gegeten, steeds kleine hoeveelheden. De thais koken thuis heel uitzonderlijk er wordt bijna altijd buiten gegeten aan de honderden eetkraampjes.

Sanuk - een onvertaalbaar woord. Sanuk is fun, joie de vivre, gelukkig zijn. Voor de thais is Sanuk heel belangrijk. Er wordt steeds plezier gemaakt, thailand is het land met het meest aantal feestdagen.